O nas

Zdravljenje

Naša prvotna naloga je zdraviti bolne otroke. Želimo si sicer, da bi bili vedno zdravi a vsi vemo, da žal ne gre vedno tako. Zato smo za vas tu!

Preventiva

Preventiva je v pediatriji zelo pomembna. Skrbeti moramo, da se otroci pravilno hranijo, rastejo in se razvijajo. Prav tako moramo otroke zaščititi pred hudimi boleznimi, kar dosežemo s pravočasnim in učinkovitim cepljenjem.

Zgodovina

Naša ambulanta je odprta že od leta 1995. Sprva je v njej zdravila Cveta Babič, leta 2014 pa je ambulanto prevzela Andreja Krebs. Že od začetka nam pomaga predana medicinska setra Maja Katalina.

Ekipa

Andreja Krebs

Zdravnica
dr. med., spec. ped.

Maja Weingerl

Medicinska sestra
dipl. m. s.

Vaše izkušnje z nami

Pediatrinja Andreja Krebs je NAJBOLJŠA ZDRAVNICA v Mariboru….Vzame si čas za otroka in kar je meni zelo pomembno, pri njej so otroci z imenom in ne številka. Vsa pohvala za požrtvovalno delo. Zdravnica s srcem.
Sidonija
Zmeraj dostopna, prijazna, vzame si čas in človeško svetuje. Sem izredno vesela, da je pediatrinja mojih dveh punc. 🙂
Sandra
Najboljsa, najbolj prijazna, nikoli tecka. hvala da jo imamo!!
Iris in Lili
Stari smo šest let in se niti malo NE veselimo, da bo treba zamenjati našo Andrejo za šolsko zdravnico, za katero se še niti odločili nismo. 🙁
Tanja
Je pediatrinja, ki zna prisluhniti, kar danes zelo šteje.
Simona
Najboljša pediatrinja na svetu; škoda, da gremo drugo leto v šolo. 🙁
Sonja
Spoštovana Dr. Krebsova, čeprav se na obiskih v vaši ordinaciji posvečamo otrokom, je prav, da starši izrazimo tudi besedo zahvale in spoštovanja do Vas, do Vas kot do nekoga, ki je v prvi fazi Človek, svojemu poklicu popolnoma predan, strokoven, profesionalen, poln izkušenj, zmeraj nasmejan...Otroka takoj začutite in otrok začuti Vas... Če otrok, kljub bolezni, rad gre na "obisk k teti Andreji" in če starš z otrokom zapusti Vašo ordinacijo brez skrbi, potem starši vemo, da imamo opravka z najboljšo zdravnico za svojega otroka. Vsa čast! Vse pohvale tudi sestri Maji... Odlična ekipa sta. 🙂 S spoštovanjem, Cvetka Pohorec
Cvetka
Dr. Krebsova je DALEČ DALEČ DALEČ najboljša in najbolj prijazna in NAJ NAJ NAJ pediatrinja v Mariboru!!!! Vse pohvale in čestitke!
Boštjan
Moji otroci se vedno razveselijo, ko rečem, da gremo k zdravniku in jaz grem vedno pomirjena domov. Mislim, da to pove vse....
Suzana
Vse pohvale za najboljšo pediatrinjo!!!!
Bojan